Hoe u de juiste fotolijst kiest om uw stuk aan te vullen

Bij inlijsten gaat het er niet alleen om dat je je foto aan de muur kunt hangen. Er is een bepaalde strategie om de juiste fotolijst te kiezen die uw stuk zal verfraaien en ook uw interieur zal aanvullen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het maken van uw perfecte op maat gemaakte lijst, en deze kunnen overweldigend zijn. Wanneer u naar Frame It Easy komt om uw lijsten te bestellen, bladert u door een verscheidenheid aan lijststijlen, kleuren en vormen. Het hebben van deze opties is geweldig, maar we begrijpen dat het veel moeilijker is om te kiezen. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste fotolijst die bij uw stuk past, hebben we enkele tips samengesteld voor als u te maken krijgt met al onze fotolijst 40×60 gerelateerde keuzes.

Houten of metalen frame?
Bij het zoeken naar de perfecte lijst om uw stuk aan te vullen, moet u eerst het materiaal van de lijst in overweging nemen. Hier bij Frame It Easy bieden we een verscheidenheid aan houten en metalen frames die verschillen in kleur, dikte en stijl. De foto die je aan het inlijsten bent, moet natuurlijk zeker een rol spelen bij je keuze tussen een houten of metalen lijst. Verschillende stijlen en stukken werken goed met frames van verschillende materialen. Moderne stukken, zoals abstracte kunst of zwart-witfoto’s, worden bijvoorbeeld goed aangevuld met de simplistische aard van een metalen frame. In plaats van de aandacht van de foto te trekken, verbeteren metalen frames het scherm subtiel met een scherpe afwerking.

Houten kozijnen zijn het alternatief, dat een meer ruige en traditionele uitstraling biedt. Geweldig voor schilderijen, gezonde foto’s of kunst, houten lijsten vullen deze stukken aan met warmte en elegante details. De interieurstijl waar u naar op zoek bent, kan ook van invloed zijn op uw keuze tussen een houten of metalen frame. Of je nu op zoek bent naar een bohemien look of een minimalistische stijl, je zult zeker de juiste lijst vinden die bij je ruimte en bij je kunstwerken past. Bekijk onze 10 interieurstijlen en onze favoriete lijsten om mee uit te rusten! Hier krijg je inzicht in de beste ontwerpstijlen met onze monturen en krijg je een beetje meer vertrouwen bij het kiezen van de perfecte montuurstijl.